Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Kamperen in het naseizoen

Je bent welkom om te komen kamperen in Zeeland. 

Hieronder vind je informatie over een verblijf op de camping. We leven nog steeds in een bijzondere tijd vanwege het Corona virus,  we hebben inmiddels al meer dan een jaar met het virus te maken.  Voor  reserveringen in kampeerseizoen 2021 zijn dan ook de reguliere voorwaarden van toepassing. Angst voor corona is in het nieuwe jaar geen reden meer om gratis te annuleren of kostenloos om te boeken. Twijfel je om langer vooraf je vakantieperiode vast te leggen, reserveer dan nog even niet. Je mag natuurlijk altijd even informeren of er nog voldoende plaats vrij is in je geplande vakantieperiode. En eventueel kunnen we je vrijblijvend een berichtje sturen als de laatste vrije plaatsen in zicht komen.

 

Inmiddels kun je op onze camping gebruik maken van een ruime buitendouche! Uiteraard voorzien van koud én warm water én sfeerverlichting in de avond!

 

Als je komt kamperen dan verwachten van al onze gasten dat zij op de hoogte zijn van de hieronder beschreven informatie:

 

 Algemeen
• Iedere gast is bekend met de richtlijnen van het RIVM en houdt de hygiënemaatregelen en de regel van 1,5 m. afstand tot niet-huisgenoten in acht.
(Voor alle RIVM maatregelen; Klik op : RIVM
maatregelen )
• Blijf thuis of ga naar huis als iemand in jou gezin gezondheidsklachten gerelateerd aan corona heeft. Ook als je verkoudheid- of hooikoortsklachten hebt. 
• Als iemand van je reisgezelschap tijdens het verblijf ziekt wordt, meldt dit dan meteen bij ons en bel hiervoor de huisarts.

 

 Annuleren
Mocht het Coronavirus terug opleven dan kunnen nieuwe maatregelen genomen worden door de overheid die impact kunnen hebben op je vakantie.
• Moeten wij je je vakantie annuleren, omdat wij door regelgeving van de Nederlandse overheid de camping moeten sluiten, dan kun je
kosteloos je vakantie verplaatsen naar een later moment in dit seizoen. Ben je niet in de gelegenheid later dit seizoen te komen, dan storten wij je betaling
terug. In dat geval betaal je géén annuleringskosten.
• Annuleer je zelf je vakantie door ziekte, buitenlandse regelgeving, of om een andere reden? Tot 6 weken voor aankomst mag je kosteloos je reservering verplaatsen naar een later moment dit seizoen. Past je dit niet, of annuleer je korter vooraf dan gelden de algemene voorwaarden van Vekabo. Deze krijg je meegestuurd bij je reserveringsaanvraag.

• Moet je voortijdig je vakantie afbreken, door ziekte, buitenlandse regelgeving, of om een andere reden, dan gelden de algemene voorwaarden van Vekabo.
We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten om teleurstelling te voorkomen. 


 Activiteiten
We laten de activiteiten voor de kinderen zoveel mogelijk door gaan, uiteraard met de nodige aanpassingen. 


 Tijdens je verblijf op de camping
• Wat betreft hygiëne houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en verwachten dat ook van onze gasten.
• Op de camping hangel regels op voor een veilig verblijf. Wij verwachten dat alle gasten zich hieraan houden.
• Wij reinigen het sanitair. Van gasten verwachten wij dat zij na een bezoek het sanitair schoon achterlaten. Kinderen hierbij graag begeleiden!
• Als iemand van je reisgezelschap tijdens het verblijf ziekt wordt, meldt dit dan meteen bij ons en bel hiervoor de huisarts.

• Neem zelf zoveel mogelijk desinfecterende gel, handzeep en schoonmaakdoekjes mee. 

  

• Toeristische informatie vind je op de camping en op de website van  www.zeeland.com  of op de website van www.badkoerier.nl.
• Tip: Op de site van de Badkoerier kun je voor elk Zeeuws eiland online het toeristische magazine lezen. Informatie wordt in de loop van het seizoen
aangevuld.
 

Ondanks de bijzondere situatie hopen wij vooral dat je een fijne vakantie hebt.
Wij vragen je begrip voor de genomen maatregelen. Samen maken we er het
beste van.


Een hartelijke groet,
Jan en Alice Gideonse

Terug naar overzicht