Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Vakantie 2022; kamperen, reserveren, annuleren.....

Kamperen en corona

 

Ook in 2022 ben je weer van harte welkom om te komen kamperen. Je kunt weer een vakantie boeken voor een welverdiend moment van rust aan de Zeeuwse kust.

We leven helaas nog steeds met het Corona virus. 

 

Ieder maakt zijn eigen afwegingen om wel of niet afspraken te maken voor de lange termijn. En dat geldt natuurlijk ook voor het boeken van een vakantie.

 

Wij hopen natuurlijk dat we je gewoon kunnen verwelkomen voor een fijne vakantie. Wij doen ons uiterste best om je verblijf op onze camping zo goed als mogelijk, plezierig en corona-proof te maken.

 

 

Reserveren en betalen

 

We ontvangen gasten bij voorkeur op reservering. Alle administratieve handelingen willen we vooraf afronden, zodat er op de camping zo min mogelijk contactmomenten zijn.

 

Annuleren


Voor alle reserveringen voor kampeerseizoen 2022 hanteren wij de reguliere voorwaarden. Zolang de camping open is en wij als aanbieder de afgesproken dienst kunnen leveren, kun je annuleren volgens de In Het Groen / Vekabo-leveringsvoorwaarden.  Bij voortijdig vertrek wordt eventueel vooruit betaalde toeristenbelasting over niet gebruikt verblijf uiteraard wel terugbetaald. 

 

Lees hier de In Het Groen / Vekabo-voorwaarden.

 

Als je geen risico wilt nemen, dan kun je natuurlijk altijd kort voor je op vakantie gaat even informeren of we een plaats vrij hebben.  

 

We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten om teleurstelling te voorkomen. Lees goed de voorwaarden van je verzekering.

 

Bekijk hier corona informatie van de Rijksoverheid.     /      Bekijk hier corona informatie van de Provincie Zeeland

 

Wat wij doen:

 

  • Wij hebben de camping zo plezierig en veilig mogelijk corona-proof gemaakt volgens het protocol van de branche-organistaties. Als er  1,5 meter afstand gehouden moet worden dan is dat meestal geen probleem, onze camping en de kampeerplaatsen zijn sowieso al zeer ruim opgezet.
  • Wij houden ons aan de geldende richtlijnen van de Rijksoverheid.en regelgeving van de provincie Zeeland.
  • Wij reinigen en desinfecteren het sanitair meerdere malen per dag.

    

 

Wat vragen wij van onze gasten;

  • Iedere gast is bekend met de richtlijnen van de Nederlandse overheden en houdt zich aan de geldende maatregelen.  
  • Kom niet naar de camping of ga naar huis als iemand in jou gezin gezondheidsklachten gerelateerd aan corona heeft. Ook als je verkoudheidsklachten hebt.
  • Als iemand van je reisgezelschap tijdens het verblijf ziekt wordt, meldt dit dan meteen bij ons en bel hiervoor de huisarts. Belangrijk: ga niet naar de huisarts toe, maar bel de huisarts of huisartsenpost.
  • Wij reinigen het sanitair. Van gasten verwachten wij dat zij na een bezoek het sanitair schoon achterlaten. Kinderen hierbij graag begeleiden!
  • Bezoek en logees moeten altijd vooraf aangemeld worden.
  • Afhankelijk van de situatie in je vakantie kunnen aanvullende voorwaarden / regelgeving gelden

 

 

Activiteiten
We laten de activiteiten voor de kinderen zoveel mogelijk door gaan, waar nodig met de nodige aanpassingen.

 

In alle gevallen waar de voorwaarden of het reglement van de camping niet in voorziet beslist de eigenaar van Boerderij Camping Gideonse..


Ondanks de bijzondere situatie hopen wij vooral dat je een fijne vakantie hebt.

 

Graag tot ziens!

 

 

Terug naar overzicht