Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Kamperen in Walcheren.

 

Wij geven je graag de ruimte.....op onze heel fraai en rustig gelegen, zéér ruime boerderijcamping op het Walcherse platteland. Ruime, door hagen gescheiden plaatsen vanaf 165 m2, bieden veel privacy. Gelegen aan een doodlopende weg, uitkomend op een rustig binnenweg is het ook een héle fijne en veilige speelplek voor kinderen!

 

De ruime opzet, met de grote, door hagen gescheiden plaatsen garandeerd dus veel privacy en rust, zelfs bij een drukkere bezetting! Ook ligt de camping heel fraai in het landschap in een fantastische fietsomgeving. Veere, Vrouwenpolder, Middelburg, Oostkapelle en Domburg en vele andere dorpen liggen net als strand en Veerse Bos op fietsafstand. Eigenlijk kunt u vanaf de camping alles op de fiets doen. In Serooskerke zijn diverse winkels waaronder een supermarkt op 1,5 km. afstand, meerdere mooie boerderijwinkels op 1 km. tot 2,5 km. afstand, een winkel voor kampeerartikelen, een bouwmarkt, zelfs een klein buitenzwembad, etc.

 

De omgeving biedt volop mogelijkheden voor vele mooie fietstochten, zowel langs de kust als in het "binnenland". En er zijn vele mogelijkheden voor uitstapjes van allerlei aard. Vele soorten gezellige markten, grote en klein attracties, een heerlijk dagje naar het strand, naar het Veerse bos, zwembaden, winkelen in het mooie Middelburg (in de top 3 van leukste winkelsteden van Nederland!). Bezoek het mooie stadje Veere, Waterpark Neeltje Jans, de stormvloedkering, natuurgebied Oranjezon of bezoek een van de vele ringrij- of sjezenwedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. En dat is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Walcheren u te bieden heeft!

 

Kom Walcheren (her)ontdekken!

   Tip: 

   Neem na het bekijken van de sfeerimpressie eens een kijkje in het fotoalbum bij "Overzicht kampeerplaatsen" . 

 

   Wij zijn aangesloten bij VeKaBo, ANWB en Camping Key Europe.