Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Kamperen met kinderen

Grote kampeerplaats, kindvriendelijk kindercamping, speeltoestellen, dieren

 

Grote kampeerplaats op een rustige, veilige en kindvriendelijke camping in Walcheren.

 

Zoek je een grote kampeerplaats van minimaal 165 m2, én wil je graag zicht houden op de kleinste kinderen? Dat kan bij ons! En daarbij zijn alle plaatsen ook nog eens van elkaar gescheiden door haagjes. Als je aangeeft dat je met kinderen bij de speeltoestellen wilt staan, of misschien juist liever niet,dan houden we daar rekening mee.

 

De camping ligt rustig en veilig aan het einde van onze eigen (doodlopende) weg. daardoor kunnen kinderen heerlijk vrij spelen en genieten van het buitenleven en buiten spelen. Er is genoeg om zich te kunnen vermaken, zowel op de camping als ook in de recreatieschuur. Speel- en spelmateriaal ligt hier al voor ze klaar!

 

Onder andere de grootste van de twee trampolines hebben we apart van de speeltoestellen geplaatst. Zo kunnen de grote kinderen 's avonds nog fijn samen spelen op de camping. Op de plaatsen rond de andere speeltoestellen is het dan al gauw rustig en zo kunnen de kleinste kindjes al gauw beginnen aan de nodige nachtrust,

 

Een plek in de buurt van leeftijdgenootjes vergroot de kans dat  kinderen snel vrienden maken. Daarom doen we ons best daarmee rekening te houden bij het indelen van de plaatsen. 

  

 

Onze lieve Shetlandpony's Nancie en Natalie zijn veruit favoriet. Helaas hebben we eind april 2022 afscheid moeten nemen van onze geweldige lieve  Jippie, de witte pony. Ze is maar liefst 30 jaar geworden.

 

 In de schoolvakanties gaan we sowieso twee keer per week  borstelen, knuffelen en ponyrijden. En misschien vind je het leuk om de manen en staarten  te vlechten? 

 

En vind je het leuk om te helpen met het verzorgen van de kippen? Laat het maar weten! 

 

 

 Nog altijd een succes; meerijden op de trekker! 

 

Het leukste is natuurlijk meerijden op het land. Hier zaait Jan groenbemester (weet jij wat dat is?)  nadat de combine geweest is om de tarwe te dorsen. Is er geen trekkerwerk op het land? Dan doen we gewoon een rondje over de weg!

 

 

                         

 

 

Er zijn schommels, glijbanen groot en klein, zandbak, een groot en klein klimtoestel etc. Over de verharde paden kun je prima rijden op grote of kleine skeltersdriewielers of loopauto's. Of speel een leuk spel of een partijtje voetbal op het speelveldje. Kies maar uit!

 

Is het weer even wat minder dan speel je in de recreatieschuur. Rustig even lezen in de zithoek of samen met andere kinderen spelletjes doen, tekenen, knutselen, tafeltennissen of met de voetbaltafel. Leesboekjes en spelmateriaal ligt voor je klaar op de camping. Kijk voor foto's eens op de pagina Speelmogelijkheden.

 

 

 

 

In de schoolvakanties organiseren we zelf enkele activiteiten die zoveel mogelijk te maken hebben met de dieren of met de gewassen op het land. Meer hierover zien? Kijk op de pagina Activiteiten kinderen. 

 

 

 

 

Op loopafstand van de camping vind je:

 

Pannenkoek- en Speelboerderij Molen De Jonge Johannes:      speeltuin, restaurant, streekwinkel, midgetgolf, maisdoolhof

Op slechts 1,3 km van de camping ligt Molen de Jonge Johannes met in de speeltuin

-  de molen kan bezichtigd worden                          - er wordt meel gemalen

-  er is een zandspeeltuin                                        - midgetgolf

-  avonturenparcours                                               - kinderspeelhoek

-  skelterbaan                                                          -  een grote airtrampoline

 en vanaf half juni/juli tot half oktober - afhankelijk van het weer - is het maisdoolhof geopend. 

 Je bent er in 2 minuten met de auto, 4 minuten met de fiets of een kwartiertje lopen!

 

Dagje uit met de kinderen.

 

Walcheren heeft veel leuke en veel verschillende mogelijkheden voor een leuk dagje uit met kinderen. Of voor zomaar even een klein uitstapje.   Wij voorzien je graag van tips, actuele infomatie en folders. En toeristische informatie kunt je ook gratis bekijken via onze hotspot!.  

 

In de schoolvakantie worden door lokale bedrijven in de omgeving leuke activiteiten georganiseerd. 

 

- Volop keuze uit grote en kleine attracties, kleine evenementen, speeltuintjes, een leuke wandeling of fietstocht. 

- Verschillende zwembaden in de omgeving.

- Serooskerke heeft zelfs een leuk klein buitenzwembad! (op 2 km!).

- Vanaf de camping loopje in 15 minuten naar het Veerse Bos waar je een leuke hangbrug vindt.

- Er zijn genoeg mogelijkheden om een dagje met wat minder weer op een leuke manier door te komen.

 

 

En een bezoekje aan het strand mag niet ontbreken....

- De schone stranden van Vrouwenpolder zijn op 5 km. afstand.

- De fiets parkeer je bovenop de Veerse Dam en je loopt zo het strand op!

- Strandovergangen met speeltoestellen bij strandtenten, of een pannenkoekhuis of  frituur en een grote keuze uit allerlei lekker ijs 

- en als je liever met de auto gaat dan vind je volop parkeergelegenheid voor de auto.

Leuke kindercamping dicht bij de kust van Walcheren,zee,dagje strand

 

 

 

 

 

Fietsen en wandelen met kinderen.

Het is leuk wandelen en fietsen in de omgeving. Op 0,5 km is het Veerse Bos met een mooie touwbrug en de drijvende brug. Of ontdek al wandelend de geschiedenis van het mooie stadje Veere, op 5 km. van de camping. Steek het water over met een trekschuitje en daal enkele treden af van het wenteltrapje en loop door de gang van de Steenen Beer. 

 

En natuurlijk kijk je even  bij Oma's snoepwinkel. In de piepkleine winkel (18m2) wordt meer dan 110 soorten ouderwets snoep verkocht, zoals Ve(e)rse schapenkeutels, stroopsoldaatjes, en ulevellen.

 

Ook kun je bijvoorbeeld schitterend wandelen in voormalig waterwingebied Oranjezon bij Vrouwenpolder. Je kunt er ook vaak herten spotten!

 

Leuke kindvriendelijke boerderij - minicamping,tips uitjes met kinderen Walcheren
Leuke kindvriendelijke boerderij - minicamping,tips uitjes met kinderen Walcheren

Voor sportieve jongens en meiden,vaders en moeders;

Er is een speelveldje met twee voetbaldoeltjes. Hier worden ook spelletjes en activiteiten gedaan, zoals bijvoorbeeld een waterbaan.

 

En hou je van vissen? Op loopafstand, helemaal veilig achterop het land, is een mooi visstekje te vinden!