Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Rust, ruimte, fietsen, erop uit...

Rustig kamperen en genieten...

 

Kamperen in een gemoedelijke sfeer op een nog échte kleinschalige, héle ruime boerderijcamping in een fantastische fietsomgeving! Wij geven u de ruimte op uw eigen door hagen gescheiden privéplaats. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor fietstochten en uitstapjes van allerlei aard.....

 

De camping ligt heel fraai en rustig in een héle mooie fietsomgeving, winkels voor de boodschappen liggen op fietsafstand en er zijn volop mogelijkheden voor een dagje uit of om te genieten van een fijne dag op het strand. De kindvriendelijke camping ligt veilig aan het einde van een doodlopende weg en is dankzij alle speelruimte en speelmogelijkheden, het ponyrijden en verzorgen, een hele grote trampoline met veiligheidsnet, kleinvee, skelters etc. ook een héle fijne en veilige speelplek voor kinderen! 

 

 

 

 

 

 

 

De boerderij en de camping zijn fraai in het landschap gelegen aan het einde van een doodlopende weg die uitkomt op een rustige binnenweg. Rondom de camping ligt het akkerbouwland en groeien de gewassen in alle rust tot ze geoogst kunnen worden. 

 

 

 

 

Rondom de camping kunt u vanaf het erf genieten van een mooi uitzicht over de gewassen richting het Veerse Bos, Veere en het dorpje Gapinge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Door de ruime opzet blijft zelfs bij een volledige bezetting de rust op de camping bewaard!

 

 

 

 

  Eigenlijk kunt u vanaf de camping alles op de fiets doen. In Serooskerke zijn diverse winkels waaronder een supermarkt op 1,5 km., twee mooie boerderijwinkels op 1 km. en 1,5 km. afstand, een winkel voor kampeerartikelen, een bouwmarkt, zelfs een buitenzwembad, etc.

 

Maar……. u wilt vast ook het mooie en afwisselende Walcheren gaan ontdekken; er zijn mogelijkheden genoeg!

 

 

 

Actief…..

 

De camping is uitstekend gelegen als vertrekpunt voor veel mooie fietsroutes en voor talloze uitstapjes van allerlei aard. Kies een van de vele themafietsroutes en ontdek de mooie en meest bijzondere plekjes van Walcheren. 

 

 

 

 

 

Fiets even lekker naar het strand en de duinen in Vrouwenpolder, genieten van de zee of het Veerse Meer. 

 

 

 

Na een mooie fietstocht kunt u uw fiets plaatsen in de fietsenstalling waar tevens de accu’s van de e-fietsen opgeladen kunnen worden!

 

U kunt vanaf de camping ook eens eenvoudig de andere Zeeuwse eilanden gaan verkennen. Met de fiets kunt u in het seizoen met een van de pondjes oversteken vanuit Veere naar Kamperland (Noord-Beveland). En een bezoekje aan Schouwen-Duiveland en de Zak van Zuid-Beveland is ook zeker eens de moeite waard. Kortom…… u kunt vanaf onze camping letterlijk alle kanten op!

Of bezoek grote en kleine musea en attracties, diverse markten, bezienswaardigheden, natuur, evenementen voor jong en ouder. U zult aangenaam verrast zijn over de vele mogelijkheden die Walcheren u te bieden heeft!


Op 0,5 km van de camping vindt u het Veerse Bos. Een mooi gebied met aantrekkelijke wandelpaden met onderweg trekvlotten, kano- en vissteigers die voor een ieder goed toegankelijk zijn. Verder zijn er een touwbrug en een drijvende brug en het laarzenpad langs de waterrand van de Veerse Kreek. Onderweg vindt u rustpunten vanwaar u kunt genieten van de mooie natuur.

Actuele informatie, folders, fiets- en wandelroutes staan voor u klaar en tijdens uw verblijf voorzien wij u graag van ideeën en tips!