Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Rust, ruimte, fietsen, erop uit...

Rustig kamperen en genieten...op je eigen gescheiden, ruime kampeerplaats in Walcheren

 

Kamperen in een gemoedelijke sfeer op een kleinschalige, héle ruime boerderijcamping in een fantastische fietsomgeving! Wij geven je de ruimte op je eigen door hagen gescheiden privéplaats. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor fietstochten en uitstapjes van allerlei aard.....

 

De camping ligt fraai en rustig in een mooie, veelzijdige fietsomgeving. Winkels voor de boodschappen liggen op fietsafstand en er zijn volop mogelijkheden voor een dagje uit of om te genieten van een fijne dag op het strand.  Eigenlijk kun je vanaf de camping alles op de fiets doen. In Serooskerke zijn diverse winkels waaronder een supermarkt op 1,5 km., enkele mooie boerderijwinkels op 1 km. tot 3 km. afstand, een winkel voor kampeerartikelen, een bouwmarkt, zelfs een buitenzwembad, etc.

 

 

De kindvriendelijke camping ligt veilig en rustig aan het einde van onze eigen (doodlopende) weg en is dankzij alle speelruimte en speelmogelijkheden, het ponyrijden en verzorgen, een hele grote trampoline met veiligheidsnet, de kippetjes, skelters etc. ook een héle fijne en veilige speelplek voor kinderen! 

 

Er zijn beschutte plaatsen en enkele plaatsen met fraai uitzicht. Als je met kleine kinderen komt kamperen dan kun je eventueel kiezen voor een plaats vanwaar je zicht hebt op de speeltoestellen. 

 

 

 

 

 

De boerderij en de camping zijn fraai in het landschap gelegen aan het einde van een doodlopende weg die uitkomt op een rustige binnenweg. Rondom de camping ligt het akkerbouwland en de ponyweitjes.

 

Vanaf een aantal plaatsen en vanaf het erf heb je een mooi uitzicht over de gewassen richting het Veerse Bos, Veere en het dorpje Gapinge.

 

  

 

 Door de ruime opzet blijft zelfs bij een volledige bezetting de rust op de camping bewaard!

 

 

 

 

Actief....

 

De camping ligt heel gunstig als vertrekpunt voor veel mooie fietsroutes en voor talloze uitstapjes van allerlei aard. Kies een van de vele themafietsroutes of wandelroutes op de camping en ontdek de mooie en meest bijzondere plekjes van Walcheren.

 

Ook de eilanden Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland zijn vanaf de camping goed bereikbaar.

 

 

 

 

Fiets even lekker naar het strand en de duinen in Vrouwenpolder, genieten van de zee of het Veerse Meer. Je fietst de Veerse Gatdam op en parkeert daar je fiets. Vervolgens loopt je dan zo  het strand op!

 

Voor auto's is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

 

 

 

Na een mooie fietstocht kunt je je fiets plaatsen in de fietsenstalling. Eventueel kun je daar de accu’s van de e-fietsen opgeladen.

 

Je kunt vanaf de camping ook eens eenvoudig de andere Zeeuwse eilanden gaan verkennen. Met de fiets kun je in het seizoen met een van de pondjes oversteken vanuit Veere naar Kamperland (Noord-Beveland). En een bezoekje aan Schouwen-Duiveland en de Zak van Zuid-Beveland is ook zeker eens de moeite waard. Kortom…… je kunt vanaf onze camping letterlijk alle kanten op!

Of bezoek grote en kleine musea en attracties, diverse markten, bezienswaardigheden, natuur, evenementen voor jong en ouder. Je zult aangenaam verrast zijn over de vele mogelijkheden die Walcheren te bieden heeft!


Op 0,5 km van de camping vind je het Veerse Bos. Een mooi gebied met aantrekkelijke wandelpaden.  Verder zijn er een touwbrug en een drijvende brug en het laarzenpad langs de waterrand van de Veerse Kreek. Onderweg vind je rustpunten vanwaar je kunt genieten van de mooie natuur.

Actuele informatie, folders, fiets- en wandelroutes staan voor je klaar en tijdens jeverblijf voorzien we je graag van ideeën en tips!