Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Fietsen in Walcheren

Onze Boerderijcamping – Minicamping ligt in een fantastische fietsomgeving. Op onze camping staan vele fietsroutes, fietskaarten en kaarten van het Fietsknooppuntensysteem voor u ter beschikking. Vorig jaar, in 2013, werd mij door een enthousiaste kampeerder op het hart gedrukt om toch vooral op onze nieuwe website te vermelden dat het in Walcheren fantastisch fietsen is!

  

Op de fiets naar het strand, langs de kust door bos- en duingebied. Vele fietsroutes voeren naar de pittoreske Walcherse dorpjes, naar Veere, Middelburg, Domburg, Zoutelande. Met thema-fietsroutes ontdekt u de rijke geschiedenis en mooiste plekjes van Walcheren. En onderweg zijn er vele mogelijkheden om even uit te rusten op een terrasje of bij fietscafe’s. De slingerende binnenwegen die Walcheren doorkruisen staan garant voor vele mooie uitkijkjes over de akkers.

 

Fiets een rondje met het pontje
U kunt ook een fietstocht combineren met een boottochtje. In de zomermaanden kunt u een leuke oversteek maken met diverse pontjes. Zo kunt u ook eenvoudig Noord-Beveland ontdekken en zelfs een oversteek maken naar de andere eilanden. Bij de VVV is 'De Almanak van de Zeeuwse pontjes' verkrijgbaar waarin behalve de vaartijden en tarieven ook ideeën staan om een fietstocht met een boottochtje te combineren.

 

Op onze camping kunt u gebruik maken van
- gratis fietsenstalling in de schuur;
- gratis oplaadpunt voor elektrische fiets;
- fietspomp en bandenplakset
- diverse fietsroutekaarten

 

Voor het huren van fietsen kunt u contact opnemen met:
-Rijwielshop de Driehoek, Noordweg 127-A, 4353 AV Serooskerke Walcheren, Telefoon:0118 591 809