Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Onze dieren

Onze drie lieve shetlandpony's worden heel graag geborsteld en geknuffeld! Als we met de pony's gaan wandelen mogen kinderen tot max.  35 kg. op de pony’s rijden. In de schoolvakanties kunnen de kinderen 2 keer per week ponyrijden. Voordat we gaan rijden halen we de pony’s op uit de wei waarna we ze gaan borstelen.

 

 

Regelmatig moet de wei schoongeschept worden. We gaan dan aan de slag met scheppen en kruiwagens. De kruiwagens worden naar de mesthoop gereden en daar leeggekiept. Wie wil mag helpen!

 

In overleg mogen de pony’s zelfstandig geborsteld worden, de manen en staart gevlochten of versierd worden etc. door grotere kinderen met voldoende aantoonbare ervaring of onder begeleiding van ouders met ruime paardenervaring. Wij vinden het belangrijk om op een goede manier om te gaan met onze dieren zodat het ook voor hen leuk blijft! Veiligheid staat altijd voorop!

 

 

 

 

 

 In het kippenhok wonen verschillende kippen van verschillende rassen. Elk ras heeft zijn eigen kleur. Vindt je het leuk om eens bij de kippen in het hok te kijken? Laat het ons maar even weten, misschien liggen er wel eitjes....Durf je dan ook een kip te aaien? Of misschien zelfs vast te houden?

  

Er woont geen haan bij onze kippen. Wij zijn namelijk zelf óók erg gesteld op een goede nachtrust!  Wel woont in het kippenhok nog een ander dieren, namelijk een vriendelijke Kaapse eend!

 

Maar als je goed kijkt zie je nog veel meer dieren.  Zij zitten niet in een hok maar lopen op het land of misschien zelfs wel over de camping! Zelfs hoog boven in de schuur zitten dieren, misschien hoor je ze wel... en kijk ook eens goed om je heen!

 

Kijk voor meer speelplezier eens bij: Activiteiten kinderen