Gemoedelijk kamperen op het Walcherse platteland!

Speelmogelijkheden

Eindeloos speelplezier...

 

De camping is door het kleinschalige karakter ook voor de kleinere kinderen overzichtelijk. Zij voelen zich al snel thuis! 

 

Vanaf 9 kampeerplaatsen heb je makkelijk zicht op de speeltoestellen. 

 

Twee trampolines, een klimtorentje met  glijbaan,  zandbak, peuterklimtoestel met glijbaantje, een nestschommel, fietsjes, stepjes, driewielers, traptrekker etc. zijn er te vinden. Er is dus voor elk wat wils en alles is vrij te gebruiken.

 

En als het weer eens wat minder is kan er gespeeld worden in de recreatieruimte. Daar vindt je naast de voetbaltafel en de tafeltennistafel ook boekjes en een  zithoek. 

 

 

 

En er is genoeg te beleven! Buiten zijn verschillende speeltoestellen te vinden. Vooral de grote trampoline met een diameter van 4.30m. met rondom een veiligheidsnet is altijd erg in trek. Daarop worden de mooiste sprongen geoefend en vele spelletjes gedaan.

 

Sinds seizoen 2015 hebben we er een tweede trampoline ( diameter 3.00 m) met veiligheidsnet bij geplaatst; nog meer springplezier dus!

 

 

Er zijn grote en kleine skelters voor grote en kleine kinderen. Op de camping is veel speel- en fietsruimte. Over de verharde paden  kun je rondfietsen en skelteren!

 

Kijk voor meer speelplezier eens bij: Activiteiten kinderen